Bird perched on an May decorated fence

Tää lintu ei tarvi edes kaftaania!!

Mun piti kirjoittaa pahantuulinen postaus siitä kuinka surkea koko toukokuu – ja huhtikuun loppu on ollut.

Mutta sitten satuin lukemaan Aino Frilanderin kolumnin Nainen, unohda bikinikunto ja minua alkoi naurattaa.

Aino sanoo että ainoa kunto johon naisen kannattaa hankkiutua on kaftaanikunto. Alla Ainon ohjeet kaftaanikunoon pääsemikseksi:

1. Hanki itseäsi miellyttävä kaftaani.
2. Luovu after-sun-voiteesta.
3. Luovu rintaliiveistä.
4. Luovu sääri- ja muiden karvojen ajelusta.

Tuo rintaliiveistä luopuminen hieman mietityttää mutta muuten voin sanoa että että olen jo kaftaanikunnossa – ainoastaan kaftaani puuttuu.

Voin  kyllä kuvitella kuinka vapauttavaa kaftaanissa liikkuminen olisi – mikään ei puristaisi eikä tarvitsisi stressata jenkkakahvoja tai muitakaan makkaroita.

********

Sain oikein yliannoksen omia makkaroita kun kävin eilen kaupoissa sovittelemassa rintaliivejä ja katselin samalla kesävaatteita itselleni. Tarve shoppailu-sessioon johtui revenneistä kesähouista – vedin ne päälleni tiistaina, istuin ja ne sanoivat ”krits”. End of story.

Painonhallinnassakin olen ottanut taka-askeleita. Stressaavat ajat alkoivat yli kuukausi sitten ja se näkyy heti painossa. Vielä pääsiäisenä suosikkihousut tuntuivat roikkuvan – nyt joudun ihmettelemään mahdunko housuihin ollenkaan ja onko vaatekaapissa kohta mitään päälle pantavaa.

Että sillä lailla.

No onneksi alkukesän luonto on aivan ihana. Ja ehkä stressikin jossain vaiheessa hellittää.

 

Kommentit

  1. Tsemppiä! Kevät on mennyt vähän niin ja näin täälläkin – stressin takia. Onneksi kuitenkin liikunta on ja pysyy mukana kuvioissa, niin ei aivan lähde mopo käsistä 😀

    • Satu sanoo:

      Liikunta mullakin onneksi pysyy paremmin kelkassa. Kävin muuten juuri katsomassa kesähousuvalikoimaa ja totesin että surkeat ovat – eihän nyt löydy muita kuin farkkushortseja, sellaisia lyhyitä jotka paljastavat selluliitit…kaftaani ratkaisisi senkin ongelman. 🙂

Sana on vapaa - ota kantaa ja kommentoi

*